Egy kis Phrasal Verb teszt


dr. Bülgözdi Imola | 2013. 12. 20.
középfok

Phrasal Verbs Test

1. Stop smoking and ……………….. cleaning the basement.

a) get up
b) get on with
c) get up to

2. I’m ……………….. you to help me with the cake.

a) counting on
b) looking up to
c) keeping up with

3. I’m sorry, we have no money now. We’ll have to ……………….. a pool.

a) deal with
b) do without
c) run out of

4. The world-famous wine ……………….. the awful dinner.

a) made out
b) made up
c) made up for

5. Jane drove faster and faster to ……………….. her friends.

a) catch up with
b) come across
c) get along with

6. The twins ……………….. their father.

a) take up
b) take after
c) take over

7. Many Australians ……………….. surfing.

a) keep up with
b) go in for
c) come up with

8. Jim says his teacher keeps ……………….. him.

a) picking on
b) cutting down on
c) dropping in on

9. What are you ………………..? I don’t understand.

a) getting over
b) getting out of
c) getting at

10. Do you ……………….. walking or shall we take a taxi?

a) count on
b) get out of
c) feel up to

answers: 1-b 2-a 3-b 4-c 5-a 6-b 7-b 8-a 9-c 10-c

 

Nehézségi szint:
középfok
Címkék:
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!