2011.08.24.

5 Perc Angol Magazin 750 forintos fogyasztói áron kapható prémium kategóriás glossy magazinunk minden Relay és Inmedio újságosnál, illetve a hazánkban megtalálható hiper – és szupermarketben (Tesco, Cora, Auchan, Coop, Real, CBA), továbbá a Shell benzinkutakon is megvásárolható. Egy kis ízelítő az aktuális, 2011. augusztusi számból: itt nézhetsz bele:  /cikk/megjelent_a_magazin_augusztusi_szama1 Természetesen az újságot személyesen is

5 Perc Angol Magazin

750 forintos fogyasztói áron kapható prémium kategóriás glossy magazinunk minden Relay és Inmedio újságosnál, illetve a hazánkban megtalálható hiper – és szupermarketben (Tesco, Cora, Auchan, Coop, Real, CBA), továbbá a Shell benzinkutakon is megvásárolható.

Egy kis ízelítő az aktuális, 2011. augusztusi számból:

itt nézhetsz bele:
 /cikk/megjelent_a_magazin_augusztusi_szama1

Természetesen az újságot személyesen is meg tudod nálunk venni szerkesztőségünkben (1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.9. az udvarban, minden hétköznap 09.00-17.00 között), és itt elő is fizethetsz a magazinra.

LEMARADTÁL A KORÁBBI SZÁMOKRÓL?

A 2009. október és 2011.  július között megjelent számokat többféle konstrukcióban is megrendelheted:

TELJES ELSŐ ÉVAD
(2009 október-2010 szeptember)

TELJES MÁSFÉL ÉVAD
(2009 október-2010 március)

A magazinokat egyesével is meg lehet venni visszamenőleg, ha csak egy-két számról maradtál le!
Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, a csomagokat futárszolgálat viszi házhoz, amelynek ára 1000 Ft (szintén a futárnak fizetendő).

HA MOST VÁSÁROLSZ ELŐFIZETÉST, MÁLTAI UTAT NYERHETSZ!

Most igazán érdemes előfizetni is a magazinra, hiszen az International Language Travel jóvoltából ismét egy külföldi nyelvtanfolyamot sorsolunk ki előfizetőink között! Vigaszdíjként pedig 3 darab budapesti nyelvtanfolyamot is kisorsolunk a Tudomány Nyelviskola felajánlásaként!

Az előfizetést a webshopunkon keresztül is megrendelheted!

SZEPTEMBER 2-TŐL ISMÉT KAPHATÓ!

Hosszas várakozás után ismét kapható mindkét 5 Perc Angol könyv! A kiadványok már előrendelhetők, szeptember 2-től pedig átvehetők/megvásárolhatók!  Ne feledd, szeptember 2-4-ig a Nyelvparádén lévő standunkon is megvásárolhatod mindkét könyvet, és az összes eddig megjelent magazinunkat is!

További információért, és a megrendeléshez klikkelj a könyv borítójára!

                

ÚJ KÖNYVEK A WEBSHOPBAN!

Webshopunk eddigi kínálatát kibővítettük most egy phrasal verb és egy szókincsfejlesztő könyvvel, mindkettőt nagyon ajánlom!
További információért, és a megrendeléshez klikkelj a könyv borítójára!

Really Learn 100 phrasal verbs

English Vocabulary in Use