2011.08.10. – Phrasal verbs, szókincs és egy kis pletyka


Szalai Nóri | 2011. 08. 09.
facebooktwitterfacebooklinkedininstagram
Rólunk | Leckék Webáruház
[CURRENT_DATE]
Szia [FNAME],

Nagyon sok hírlevél olvasónktól halljuk, hogy bár évek óta követnek minket, még nem is hallottak arról, hogy az 5 Perc Angol havonta megjelenő nyomtatott magazin formájában is létezik!

5 Perc Angol Magazin nyomtatott havilapunk egy angol nyelvtanulóknak szóló szórakozató magazin, amely számos érdekes témakörön át (hírek, sport, utazás, állatvilág, divat, celeb, főzés, tudomány és technika, stb.) segít az olvasóknak gyakorolni az angol nyelvet, illetve fejleszteni már meglévő nyelvtudásukat.

Minden cikkünkhöz szószedet, hanganyagok, sokszor feladatok és videók is tartoznak, így tesszük még könnyedebbé és szórakoztatóbbá a nyelvtanulást. Az újság második felében nyelvtani anyagok, üzleti angollal kapcsolatos leckék, írásbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatsorok, kidolgozott nyelvvizsga tételek, sőt még gyermekeknek szóló angol nyelvleckék is vannak.

Webshopunkban a magazinok minden eddig megjelent száma és az előfizetések mellett számos érdekes és hasznos könyvet is vásárolhatsz (személyes válogatásom a tanuláshoz)! Most két új kiadvánnyal bővítettük kínálatunkat!

Ha most vásárolsz éves előfizetést, akkor még egy egy hetes málati angol nyelvtanfolyamot is nyerhetsz!

Jó tanulást on- és offline!

shadow-space
MAILECKE

5 Perc Angol Magazin

750 forintos fogyasztói áron kapható prémium kategóriás glossy magazinunk minden Relay és Inmedio újságosnál, illetve a hazánkban megtalálható hiper – és szupermarketben (Tesco, Cora, Auchan, Coop, Real, CBA), továbbá a Shell benzinkutakon is megvásárolható.

Egy kis ízelítő az aktuális, 2011 augusztusi számból:

itt nézhetsz bele: 
https://www.5percangol.hu/cikk/megjelent_a_magazin_augusztusi_szama1

Természetesen az újságot személyesen is meg tudod nálunk venni szerkesztőségünkben (1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.9. az udvarban, minden hétköznap 09.00-17.00 között), és itt elő is fizethetsz a magazinra.

LEMARADTÁL A KORÁBBI SZÁMOKRÓL?

A 2009 október és 2011 július között megjelent számokat többféle konstrukcióban is megrendelheted:

TELJES ELSŐ ÉVAD
(2009 október-2010 szeptember)

TELJES MÁSFÉL ÉVAD
(2009 október-2010 március)

A magazinokat egyesével is meg lehet venni visszamenőleg, ha csak egy-két számról maradtál le.

Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, a csomagokat futárszolgálat viszi házhoz, amelynek ára 1000 Ft (szintén a futárnak fizetendő).

HA MOST VÁSÁROLSZ ELŐFIZETÉST, MÁLTAI UTAT NYERHETSZ!

Most igazán érdemes előfizetni is a magazinra, hiszen az International Language Travel jóvoltából ismét egy külföldi nyelvtanfolyamot sorsolunk ki előfizetőink között, sőt az első 200 július 21. és szeptember 4. között előfizető automatikusan egy angol nyelvű regényt is kap ajándékba tőlünk! Vigaszdíjként pedig 3 darab budapesti nyelvtanfolyamot is kisorsolunk a Tudomány Nyelviskola felajánlásaként!

Az előfizetést a webshopunkon keresztül is megrendelheted: https://www.5percangol.hu/vasarlas

ÚJ KÖNYVEK A WEBSHOPBAN!

Eddigi kínálatunkat kibővítettük most egy phrasal verb és egy szókincsfejlesztő könyvvel, mindkettőt nagyon ajánlom!

Really Learn 100 phrasal verbs

A phrasal verb-eket, azaz a vonzatos igéket senki nem szereti, azonban vannak olyan kiadványok, amelyek még ezeknek a kifejezéseknek a megtanulását is élvezetessé tudják tenni! Ez pontosan egy ilyen könyv, jó szívvel ajánlom mindenkinek, minden szinten!

English Vocabulary in Use

100 témakört feldolgozó gyenge és normál középhaladó szintű hallgatóknak készült fejlesztő és gyakorlókönyv önálló használatra!

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebooktwittergoogleplus
SZERKESZTŐSÉG
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
KAPCSOLAT
TELEFON:  +36/70-4520474
E-MAIL: magazin(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2021 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Adataim
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!