Macmillan Dictionary Love English Awards

A BBC-t is maga mögé utasító 5 Perc Angolt kiáltották ki 2013-ban a világ legjobb online angolnyelv-oktató portáljának a Macmillan Education nyelvkönyvkiadó által meghirdetett Love English Awardson. 

A több mint 3000 szavazatos előny ugyancsak meglepte az oldal szerkesztőit, főleg, hogy sokáig nem is tudtak a nevezésről.

A magyar weboldal olyan versenytársakat utasított maga mögé a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb angol nyelvoktató kiadványokat gyártó és forgalmazó kiadójának versenyén, mint például a BBC Learning English vagy az amerikai kormány nyelvoktató oldala, a Voice of America Learning English.

A díjjal a kiadó a világ legnépszerűbb, legsokoldalúbb és legelhivatottabb online angol nyelvoktató portáljait díjazza minden évben, melyek elég kreatívak, sokoldalúak és színesek ahhoz, hogy vonzzák és megtartsák a tanulni vágyókat.

forrás: Népszabadság

————————

Segíts, hogy idén is megvédhessük címünket! Ha kedveled tevékenységünket és leckéinket, akkor kérünk, hogy szavazz ránk ebben az évben is. A jelenlegi állás szerint benne vagyunk az első ötben!

2014. február 14-ig lehet a voksokat leadni az alábbi linken:

MACMILLAN DICTIONARY LOVE ENGLISH AWARDS SZAVAZÁS

http://bit.ly/1bMCSvD