2010 November – Interesting news of the world – man beats odds to win lottery twice

középfok
A 2010 novemberi szám 9. oldalán található cikk hanganyagát és fordítását találod meg itt.

A valószínűságszámítás ellenére kétszer nyert egy férfi sorsjeggyel

Egy Missouri-i férfi számára a szerencse párosával érkezik. Az 1 az 1,36 millió elleni esélye ellenére Ernest Pullen júniusban megnyerte első egymillió dollárját, amikor lekaparta a „100 millió dollár bombasiker” nyereményjáték sorsjegyét.

Az 57 éves Bonne Terre-i férfi ebben a hónapban is sikerrel járt a magasabb szorzók ellenére, és megduplázta az előző nyereményt azzal, hogy 2 millió dollárt nyert a "Mega MONOPOLY" kaparós játékon, amelyet a Missoury Szerencsjáték Társaság hivatalnokai szerint szeptember 17-én vásárolt.

„Ez volt a második alakalom, hogy nyert,” mondta el Misty Eye a nyertes szelvényt eladó Miller’s Quick Shop üzletvezetője. „Úgy tett, mintha nem lenne nagy ügy.” Pullen-t nem tudtuk elérni, ám a fogadásszervező társaság hivatalnokai elmondták, hogy azt mesélte nekik, hogy álmában nyert a lottón, és „szerencsés fickónak” tartja magát. Pullen úgy döntött, hogy adózás előtti 1,3 millió dollár egyösszegű készpénz kifizetést kér legutóbbi nyereménye után. Úgy tervezi, hogy a pénz egy részét házának felújítására fordítja.