2016.12.22. – Karácsonyi képes-hangos szótár


Szalai Nóri | 2016. 12. 22.
facebooktwitterfacebooklinkedininstagram
Rólunk | Leckék Webáruház
[CURRENT_DATE]
Szia [FNAME],

Artúr kedden sajnos kórházba került, így egy picit megkéstem a mai leckével. Szerencsére már kiengedték, és úgy tűnik minden rendben van, így küldöm is a mai tanulnivalót, amely egy karácsonyos képes-hangos szótár. 

Ne feledd, hogy már kaphatóak KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁINK ÉS UTALVÁNYAINK IS, amelyek termékekre, előfizetésre, vagy akár tanfolyamra is beválthatók. 

Érdemes egyébként is ellátogatni hozzánk és böngészni webáruházunkban, hiszen rengeteg angol nyelvoktató termék közül választhatsz minden szinten és témában! Ha webáruházunkban vásárolsz, a szállítási költség 1000 Ft az ország egész területén. 

Ha érdekelnek a saját tananyagaink, módszerünk és tanmenetünk alapján oktató kurzusaink, akkor jelentkezz most a szeptemberben nyílt első 5 Perc Angol Nyelviskolába!  Most minden tanfolyamunkra (a januárban indulókra is) jelentős kedvezménnyel tudsz beiratkozni!  

A tanfolyami kínálatot (januári indulással most számtalan tanfolyam közül lehet választani) itt találod, és a jelentkezésedet is leadhatod online ugyanitt:

5 PERC ANGOL NYELVISKOLA AKTUÁLIS TANFOLYAMKÍNÁLAT

A kiscsoportos, minőségi oktatás mellett célunk a személyre szabott maximális odafigyelés és konzultálási lehetőség mindenki számára, ebből adódóan férőhelyeink is limitáltak, ráadásul december 3-ig most 47.900 forint helyett 42.900 forint a tanfolyam ára!

Kérjük, hogy amennyiben szeretnél te is a tanulónk lenni, úgy helyedet minél hamarabb biztosítsd be, mert lehet, hogy később már nem lesz hely. 

 

Tegnap előtt létrehoztunk egy zárt tanulóközösséget is a Facebookon, ahol, ha csatlakozol, több olyan leckét is küldök, amelyek máshol nem láthatók, illetve számos kulisszatitokba is bepillantást nyerhetsz, sőt olyan kedvezményekről is értesülhetsz, amelyekről más nem 🙂 

 

Itt tudsz csatlakozni hozzánk: FACEBOOK TANULÓCSOPORT Jó tanulást és várunk szeretettel!

Üdv, 

Nóri 

shadow-space
MAILECKE

ALL ABOUT CHRISTMAS
képes-hangos-nyomkodós szótár

interaktív szótár indítása: ITT

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebooktwittergoogleplus
SZERKESZTŐSÉG
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
KAPCSOLAT
TELEFON:  +36/70-4520474
E-MAIL: magazin(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2021 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Adataim
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!