2016.12.07. – Ezt hozta a Mikulás!


Szalai Nóri | 2016. 12. 06.
facebooktwitterfacebooklinkedininstagram
Rólunk | Leckék Webáruház
[CURRENT_DATE]
Szia [FNAME],

Ma egy picit felfüggesztjük a tanulást, és szeretném ismét felhívni két fontos dologra a figyelmedeet! 

Az első, hogy meghosszabbítottuk mindkét akciónkat, így a héten még tart a FÉLÁRAS AKCIÓNK: minden eddig megjelent 5 Perc Angol évadot és másfél évadot 50% kedvezménnyel vásárolhatsz meg személyesen vagy webshopunkban, amíg a készlet tart! Ne hagyd ki a lehetőséget, mert már akár 1750 forintért tiéed lehet 12 lapszám, 24 óra hanganyaggal! 

A részletekért és a megrendeléshez kattints: IDE

Ne feledd, hogy már kaphatóak KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁINK ÉS UTALVÁNYAINK IS!

Érdemes egyébként is ellátogatni hozzánk és böngészni webáruházunkban, hiszen rengeteg angol nyelvoktató termék közül választhatsz minden szinten és témában! Ha webáruházunkban vásárolsz, a szállítási költség 1000 Ft az ország egész területén. 

Ha érdekelnek a saját tananyagaink, módszerünk és tanmenetünk alapján oktató kurzusaink, akkor jelentkezz most a szeptemberben nyílt első 5 Perc Angol Nyelviskolába!  Most minden tanfolyamunkra (a januárban indulókra is) jelentős kedvezménnyel tudsz beiratkozni!  

A tanfolyami kínálatot (januári indulással most számtalan tanfolyam közül lehet választani) itt találod, és a jelentkezésedet is leadhatod online ugyanitt:

5 PERC ANGOL NYELVISKOLA AKTUÁLIS TANFOLYAMKÍNÁLAT

A kiscsoportos, minőségi oktatás mellett célunk a személyre szabott maximális odafigyelés és konzultálási lehetőség mindenki számára, ebből adódóan férőhelyeink is limitáltak, ráadásul december 3-ig most 47.900 forint helyett 42.900 forint a tanfolyam ára!

Kérjük, hogy amennyiben szeretnél te is a tanulónk lenni, úgy helyedet minél hamarabb biztosítsd be, mert lehet, hogy később már nem lesz hely. 

 

Jó tanulást és várunk szeretettel!

Üdv, 

Nóri 

shadow-space
MAILECKE

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebooktwittergoogleplus
SZERKESZTŐSÉG
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
KAPCSOLAT
TELEFON:  +36/70-4520474
E-MAIL: magazin(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2021 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Adataim
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!